Cautare

4497 de rezultate pentru "muntean nicolae alba iulia" (2.72 secunde)
Iulia Girgau, de 33 de ani, a contestat in instanta decizia administratiei de a fi concediata. ... Mai tirziu am lucrat la registratura, la curierat, la centrala telefonica, am lucrat ca operator calculator si, in final, am trecut pe functia de referendi", ne-a declarat Iulia Girgau.
Colegiul National "Iulia Hasdeu" tipareste revista "Idealuri", in paginile careia semneaza articole chiar elevii de aici. "Iulia Hasdeu este simbolul liceului nostru.
Doamna Iulia Ungureanu croseteaza de-o viata. Fiica ei, Iulia Georgescu, este Director Marketing la Excelsior Stil si organizeaza de ceva vreme targuri hand-made.
Impreuna cu o alta antreprenoare din Bucuresti, Iulia, a creat un atelier de haine pentru femeile cu forme. ... Iulia si Maria potrivesc repede tinute de zi, de seara, de cocktail, de iesit in parc.
Pesurse.ro:Vadim Tudor sare in apararea lui Gigi Becali si il compara cu Iulia Timosenko Corneliu Vadim Tudor a remis o "Scrisoare deschisa" redactiei pesurse.ro, in care sare in apararea lui Gigi Becali si afirma :
Recent, la Muzeul National George Enescu (Palatul Cantacuzino), a avut loc evenimentul Luviane atelier de parfumerie si bijuterie - degustarea olfactiva a colectiei de parfumuri artizanale-naturale Miresme Romanesti create de artizanul parfumier Iulia-Victoria Neagoe. ... Si toate pot fi naturale, ne-a spus Iulia-Victoria Neagoe.
Iulia sii Andrei traiau o frumoasa poveste de dragoste de 7 ani. ... Insa Iulia a facut un pas in spate si a cazut de la peste 12 metri inaltime. ... Iulia s-a stins la spital dupa cateva ore.
Cu o experienta de 14 ani in domeniu, Doctor in Stiinte Medicale, Iulia Preda este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati farmacisti de la noi, avand numeroase specializari in tara, cat si in strainatate, printre care:
Iulia Salagean, hartuita de o domnisoara! ... Ce mesaje primeste Iulia Salagean! Cine i-a pus gand rau si cum are de gand sa o puna la punct, aflam acum chiar de la Iulia.
Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu, Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta.
Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu,Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta.
Sala Unirii din Alba Iulia va gazdui, luni, o serie de evenimente dedicate Unirii Principatelor Romane, care vor debuta cu intonarea Imnului de Stat al Romaniei si din care nu va lipsi traditionala Hora a Unirii, desfasurata in fata Muzeului National al Unirii.
Aries, s-a incheiat fara nicio inundatie t Aceeasi remiza alba a fost consemnata si la Rm.
O persoana a reusit sa fure ieri aproape patru mii de euro de la o casa de schimb valutar, din centrul municipiului Alba Iulia, dupa ce a atacat-o pe casiera.
Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia au dispus inceperea urmaririi penale in rem in cauza privind accidentul aviatic, pentru doua infractiuni:
BNR vinde o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga In conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 25 iulie 2011, o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga.
Acest lucru reiese si daca ne uitam si la alte nume invitate la lansarea de luni - Mircia Muntean (deputat PDL, ex PNL, ex UNPR) si Dan Cristian Popescu (deputat Forta Civica, ex PNL, ex PNTCD) - despre invitarea celor doi a informat DCNews.
Cristian Anghel, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Marin Almajan, Mircia Muntean, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Raducu Filipescu, Rares Manescu, Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mariana Campeanu, Relu Fenechiu, Vlad Moisescu.
Memorandumul a fost trimis in aceasta seara presedintelui Romaniei, spre aprobare", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, la finalul sedintei Executivului in care a fost aprobata noua forma a memorandumului.
Conform acelorasi surse, s-a discutat si despre posibilitatea inlocuirii lui Viorel Hrebenciuc din functia de lider al deputatilor PSD cu Ioan Muntean la inceputul sesiunii parlamentare din februarie. Intentia lui Muntean de a candida se stia de mult timp in interiorul grupului PSD din Camera Deputatilor.
google-analytics.com